ВИПУСКНИЙ - СВЯТКОВИЙ ТА ЗВОРУШЛИВИЙ ЗАХІД

9 Июля 2024

Хлопці та дівчата з проєкту “Відкрий IT світ для себе” пройшли шлях довжиною у 8 місяців та 107 годин навчання у сферах профорієнтації та саморозвитку.

І на фіналі курсу для них відбувся справжній випускний. Зустріч, куди підлітки могли прийти зі своїми батьками. Де була офіційна частина, з вітальними промовами від Olga Shelest, директорки Благодійний фонд "Даруємо радість" та від Лілію Кочеткової, бренд-менеджерки IT-компанії COMPARUS.UA. Де була і неформальна частина, коли ми спілкувалися з підлітками про проєкт, про їхні подальші плани, цілі та мрії і трохи сумували, що прийшов час прощатися.

Цікавий момент - спостерігати особисті зміни. Це саме те, що хлопці та дівчата побачили на випускному, адже ми підготували відео нарізку з їхньої першої самопрезентації, ще на етапі відбору на проєкт, і відео в кінці проєкту, після курсу з самопрезентації. Зміни були разючими, і ми радіємо, що це так, адже мета проєкту показати залаштунки IT сфери і розвинути м’які навички підлітків (soft skills).

Всі учасники та учасниці проєкту отримали сертифікати про проходження проєкту. В них є інформація про всі прослухані дисципліни, загальну кількість годин та організаторів проєкту. Це не лише факт проходження курсу, а й внесок у майбутнє, наприклад під час вступу на спеціальність зі сфери IT, або при влаштуванні на стажування на одну з IT професій

Далі ми збираємо зворотній зв’язок у підлітків, щоб підготувати ще кращі проєкти та програми для підлітків, щоб допомогти їм з пошуком майбутньої професії.

Від хлопців та дівчат передаємо величезну вдячність

Благодійний фонд "Даруємо радість" - за ідею та організацію проєкту

COMPARUS.UA - за організацію проєкту та його фінансові підтримку

IT-школа СМАРТ - за партнерство у проєкті

Робоскул Гуртом - за проведення курсу з робототехніки

Світлана Філіпова - за курс з ораторського мистецтва

Від команди фонду ми дякуємо за чудове партнерство, проєкт, що мотивує та зацікавленість підлітків у саморозвитку. Далі - більше!