СОЦІАЛЬНИЙ НАБІР ДЛЯ БАГАТОДІТНОЇ РОДИНИ З ПОКРОВУ

3 Июля 2024

Раз на два місяці ми відправляємо соціальний набір від фонду “Даруємо Радість” до багатодітної родини Котигорох, що мешкає у м.Покров, Нікопольського району.

На жаль, фізично приїхати та передати набір у нас немає змоги, через розташування міста та віддаленість від Дніпра. Але неймовірна благодійна програма від нової Пошти дає нам змогу вчасно надсилати родині найнеобхідніші товари для приготування їжі, для підтримки чистоти та гігієни та для невеличких частувань для дітей. В цей раз ми також передали канцелярські товари для дитячого дозвілля та для участі у тренінгах.

Всі члени родини активні учасники та учасниці програм фонду, наймолодші діти ходять на майстер-класи, середні та старші - на тренінги, а мама - на батьківський клуб. Звісно все це відбувається онлайн. І, не дивлячись на всі складнощі зі світлом та інтернетом, ніхто з родини не пропускає заняття. Тож товарну допомогу родина отримує від фонду регулярно.

Радіємо, що маємо змогу допомагати багатодітним родинам завдяки внескам благодійників та благодійниць, а також завдяки Новій Пошті.

Підтримайте родини, що є учасницями програм фонду:
Переказ на картку: 4246 0010 0043 9632 (картка-рахунок фонду, контактна особа до картки - директорка фонду, Шелест Ольга).
PayPal: Olgashelest@gmail.com. For charity foundation “Giving Joy”
#соціальнінаборидаруєморадість