ЗМАГАННЯ З РОБОТОТЕХНІКИ, ЯК ФІНАЛ КУРСУ

7 Июня 2024

Ну що ж, ми готові розкрити вам інтригу змагань.

Учасники благодійного проєкту від Благодійний фонд "Даруємо радість" і COMPARUS.UA і IT-школа СМАРТ вийшли на фінішну пряму на заняттях з робототехніки.

Завершилась ця частина курсу змаганнями, де 3 команди підлітків з проєкту “Відкрий IT-світ для себе” змагалися з 3 іншими командами підлітків у 2 номінаціях: VEXIQ WallMazeChallenge і VEXIQ SkittleRingChallenge. Весь курс з підлітками була викладачка Татьяна Ковалева з Робоскул Гуртом, і саме вона підготувала ці змагання та була головою журі.

Учасники та учасниці жеребкуванням витягнули свою категорію та перейшли до підготовки - сборки роботів, програмування їх. Звучить все просто, проте їм знадобилося багато часу, вміння використовувати всі свої набуті знання та гарна командна робота, щоб показати свій рівень.

Були напружені, навіть трохи нервові моменти, проте підтримка всередині команд, тренерів та журі миттєво надавала мотивацію учасникам йти далі.

Журі весь час спостерігало за командами, фіксувало бали, щоб підрахунок був справедливим. І ось той момент, який всі так чекали, чи поїдуть роботи, чи виконають необхідну функцію? Переймалися всі: учасники, групи підтримки, батьки, журі, організатори. Проте було дуже цікаво та видовищно.

Всі учасники та учасниці отримали відповідні сертифікати про зайняте місце у змаганнях, і, що дуже приємно, додаткові призи від COMPARUS.UA, це були канцелярські товари, солодощі та цікаві гаджети.

Вітаємо всых переможців та бажаємо, щоб набуті знання відкрили їм якомога більше можливостей у житті.

А проєкт ще продовжує свою діяльність у червні, тож слідкуйте за подробицями.